previous arrow
next arrow
Slider
Platte Daken Driessen Dakwerk

Pannendak

Pannendaken met betonpannen of keramische pannen zowel nieuwbouw als renovatie. Wij verzorgen ook het dakbeschot, isolatie en alle overige dak details (denk aan dakkapellen, schoorstenen, goten en dakvensters)

Asbestsanering Driessen Dakwerk

Lood en zinkwerk

Lood en zinkwerk zijn nauw verbonden met dakwerk. Daarom nemen wij ook deze werkzaamheden mee in onze uitvoering. Of het nu gaat om zinken goten, afvoerbuizen, deklijsten of kielgoten wij kunnen het u aanbieden. Lood aansluitingen van gevels of schoorstenen op een bouwkundig en verantwoorde manier.

Dakkapellen Driessen Dakwerk

Dakramen

Voor dakramen werken we met velux. De uitgebreide keuze en beproefde kwaliteiten sluiten goed aan bij onze bedrijfskwaliteit. Ook de ruime keuze in raamdecoratie, buitenzonwering en rolluiken bieden extra toegevoegde waarde.

Daglicht Driessen Dakwerk

Platte daken

Voor bitumeuze, epdm daken en kunstofdaken bent u bij Driessen Dakwerk aan het juiste adres. Tevens bouwen wij een platdak op vanaf de balklaag. Wij werken met een dampremmende laag, isolatie en waterkerende laag (één of meerlaags). Alles uiteraard conform de normen van het bouwbesluit.

Panne daken Driessen Dakwerk

Asbestsanering

Voor het verwijderen van asbesthoudende materialen beschikken wij over gekwalificeerd personeel en gereedschappen. Vooraf stellen wij een asbestinventarisatierapport op waarna u een duidelijke offerte van ons krijgt. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de geldende regel- en wetgeving. Na afloop krijgt u een officiële vrijgave dat alle asbesthoudende materialen volledig verwijderd zijn.

Lood en zinkwerk Driessen Dakwerk

Dakkapellen

Wij maken van buiten de dakkapel onderhoudsvrij door het te bekleden met Volkernplaat (trespa), zink, leien of singels. Uitgebreide keuze aan kleuren en mogelijkheden waarbij we u graag helpen de juiste keuze te maken.

Dakramen Driessen Dakwerk

Daglicht

Daglicht is tegenwoordig zeer belangrijk. Daarom hebben wij hier voor ook veel verschillende oplossingen van lichtkoepel tot solartubes, tublights of een lichtstraat.

Driessen Dakwerk

Driessen Dakwerk

Beukenstraat 9
5993 XN Maasbree
077-4652559 | 06-30157046
info@driessendakwerk.nl
KVK Handelsregister: 65289757

Algemene voorwaarden

Gecertificeerd door:

Ascert Driessen Dakwerk